BlogiMatkakohteet

Azorit 2006

Azorit 2006
Azorit luonnos

Azorit on yhdeksän tulivuorisaaren ryhmä Atlantilla, luoteeseen Madeirasta. Portugalilaiset löysivät sen vuonna 1427, onko sinun vuorosi löytää ne nyt. Haluatko uusia tuulia elämääsi? Tule elämysmatkalle, jossa mietitään moniaistisesti suuntaa elämän kompassiin. Vaellamme mykistävissä maisemissa ja lekottelemme porealtaassa patikoinnin jälkeen. Azoreilla yhdistyvät upeat maisemat, häikäisevä kukkaloisto ja ihmisten ystävällisyys. Tulivuorijärvet ja jylisevät geysirit lumoavat. Vaellat saarella maisemassa, joka on kuin kasvitieteellinen puutarha. Matkamme kohdetta, Azorien pääsaarta Sao Miguelia ei turhaan kuvata yhtenä maailman upeimmista luontoelämyksistä.

Elämysmatkalla Azoreille tutustut omiin unelmiisi ja uusiin ihmisiin, opit muiden elämänkokemuksesta ja voit kohottaa henkistä ja fyysistä kuntoasi.

Azorit on massaturismilta säästynyt kohde, joka on säilyttänyt alkuperäisen ilmapiirinsä. Häikäisevän luonnon lisäksi Sao Miguel tarjoaa matkailijalle vilkkaan kaupunkimiljöön: asumme pääkaupungissa Ponta Delgadassa, joka kaartuu merenlahden ylle. Historialliset kadut, ravintolat ja kaupat kutsuvat tutustumaan, ja hinnat saavat suomalaisen hymyilemään. Ravintola-annos maksaa 10-15 euroa, kahvin saa alle eurolla. Olut maksaa euron ja viinipullo ravintolassa alle 10 euroa. Kenkäkauppoja, muotiliikkeitä, kauppahalleja riittää ostohalukkaille.

Azoreille pääsee nyt suoralla lennolla Helsingistä. Viikon matka alkaa Finnairin lennolla ma 8.5. klo 9.05. Paluu Ponta Delgadasta Helsinkiin on ma 15.5. klo 12.45, perillä ollaan klo 21.20. Matkan hinta on 664 euroa/2 hh. Kaikissa huoneissa on parveke ja bussikuljetus lentoasemalle sisältyy hintaan. Yhden hengen huoneen saat 140 euron lisämaksusta. Vaellukset ja koulutussessiot eli viikko-ohjelma maksaa 300 euroa (+alv 22%) per henkilö – ei avec-seuralaisia tälle matkalle.

Majoitumme Sao Miguel Park**** -hotellin kauniisiin ja valoisiin huoneisiin, joiden sisustuksessa on yhdistetty puuta, lasia ja marmoria. Huoneissa on ilmastointi, keskuslämmitys, kaapeli-tv ja kaunis kylpyhuone. Hotellissamme on ulkoallas ja aurinkoterassi sekä kuntokeskus, jossa on sauna, sisäallas, turkkilainen sauna, poreallas, hierontaa ja kuntosali.

Kenelle matka on tarkoitettu? Sinulle joka haluat miettiä muutosta elämääsi, ulkoilla, lisätä henkisiä voimavarojasi ja syventää vuorovaikutustaitojasi sekä tutustua uusiin ihmisiin. Jos olet tyytymätön elämääsi, muuta se! Jokainen osallistuja saa ennakkotehtävän ja ohjausta unelmien johtamisessa. Matkalla kohotetaan kuntoa patikoiden: ohjelmaan sisältyy viisi ohjattua vaellusta. Vaellustauoilla pidämme ryhmäsessioita ja parikeskusteluja. Mikäli olet vasta aloittamassa kuntoilua, retket ovat rankkoja. Mikäli taas olet maratonkunnossa, fyysistä ohjelmaa ei kenties ole kylliksi. Patikoinnit sopivat parhaiten normaalikuntoisille ja sisukkaille. Elämysviikolla sinulla on aikaa myös itsellesi, ostoksille, uinnille, lukemiselle, mietiskelylle tai auringon palvonnalle.

Categories:
Blogi Matkakohteet
You Might Also Like